• Enkelstuk en series plaatwerk

    De meest uiteenlopende producten

Plaatwerken

Baas metaal heeft meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van een groot aantal bewerkingen die kunnen worden toegepast op plaatwerk. In het menu rechts vindt u een opsomming van de bewerkingen die het meest voorkomen.

Ruime vooraad en snelle levertijden

Dankzij onze ruime voorraad plaatwerk van verschillende materiaalsoorten en afmetingen kunnen wij u in korte tijd van de gewenste plaatwerken voorzien. Naast vlakke platen liggen er ook geperforeerde platen en traanplaten in onze voorraad. Bij ons bestelt u eenvoudig en beschikt u snel over scherp geprijsd plaatwerk..

Enkelstuk en series

Uit staal, RVS en aluminium vervaardigen onze vakmensen de meest uiteenlopende producten uit plaatmateriaal. Wij produceren enkelstuks maar ook series. Zie hieronder voor een aantal voorbeelden.

Nabewerken plaatwerk

Tijdens warmtebehandelingen zoals lassen kunnen er verkleuringen ontstaan op het oppervlakte. Om ervoor te zorgen dat uw producten een schoon, glad,  egaal en/of corrosiebestendig oppervlakte heeft kunnen we alle voorkomende behandelingen voor u toepassen zoals glasparelstralen, beitsen of slijpen.

Constructiewerk

Als we plaatwerk monteren tot functionele samenstellingen zoals bijvoorbeeld machineframes, machinedelen, dakconstructie, trappen/bordessen en stellingen noemen we het vaak constructiewerk.

Bekijk het vernieuwde Baas MetaalMetaalbedrijf Baas op Twitter

Metaalbedrijf Baas BV is aangesloten bij:

NEVAT


Beroepsonderwijs Bedrijfsleven


logo-metaalunie

Federatie metaalplaat

Onze certificaten

1090-1 logo
3834-2 certificaat
9001 logo 

Metaalbedrijf Baas BV  |  Bedrijvenpark twente 105 Almelo  |  Fax +31-546-577235  |  Tel +31-546-577300
Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de metaalunievoorwaarden van toepassing.
Privacyverklaring

Copyright Metaalbedrijf Baas BV 2013.
Website en teksten door YOUmla