Apparatenbouw

Baas metaal levert klantspecifieke producten voor verschillende branches. We maken een grote verscheidenheid aan apparaten, zowel enkelstuks als series van aluminium, RVS of staal, onderaan deze pagina ziet u daar een aantal voorbeelden van.

Klant centraal

Binnen onze organisatie vervult de klant een centrale rol. Van offerte tot het uiteindelijke product wordt intensief contact onderhouden met de klant. Door onze ruime ervaring met het bouwen van apparaten kunnen we u adviseren bij bijvoorbeeld materiaal-keuze en afwerking. De combinatie van onze ervaring op het gebied van apparatenbouw, de geldende wettelijke eisen en de inbreng van uw kant levert een optimaal eindproduct op.

Lassen

Het lasprocedé dat we toepassen zorgt voor uitstekende lasnaden van staal, RVS of aluminium. Een belangrijke rol bij de productie van de apparatenbouw is vaak weggelegd voor onze gecertificeerde lassers. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om elke klus tot een succes te maken. In onze productiehal zijn de afdelingen staal en rvs gescheiden.

Naast lassen zijn er meerdere bewerkingen die we toepassen bij het bouwen van apparaten, die ziet u in het menu rechts.

Materiaalkennis

Een goed werkend apparaat is van groot belang voor uw bedrijf om stilstand of andere nadelige gevolgen van een storing te voorkomen. Daarom is materiaal keuze en ontwerp van het apparaat erg belangrijk. Bij Baas Metaal vormt kennis van materialen een belangrijk aandachtsgebied en dat zorgt voor een hogere kwaliteit van het eindproduct.

Engineering

Diverse nationale en internationale bedrijven maken gebruik van ons moderne en veelzijdige productiebedrijf, we kunnen aan nagenoeg alle mogelijke uitvoeringswensen voldoen. Maar door onze ruime ervaring kunnen we u ook de engineering uit handen nemen, en de daarbij geldende keuringseisen in acht nemen.

Ook reparaties

Naast nieuwbouw helpen we u ook graag als het gaat om reparaties en aanpassingen aan bestaande apparaten.

Snel ophalen en afleveren met eigen transport van Baas Metaal

Het is vervelend als een bepaalde machine(onderdeel) defect is, het liefst wilt u deze direct laten ophalen om te laten herstellen. Daarom heeft Baas Metaal een eigen transportdienst. Ook bij het leveren van nieuwe producten weet u dankzij onze transportservice dat de goederen op tijd worden geleverd en dat transportschade door overslag tot het absolute minimum wordt beperkt.


Wagenpark Baas Metaal3.1

Bekijk het vernieuwde Baas MetaalMetaalbedrijf Baas op Twitter

Metaalbedrijf Baas BV is aangesloten bij:

NEVAT


Beroepsonderwijs Bedrijfsleven


logo-metaalunie

Federatie metaalplaat

Onze certificaten

1090-1 logo
3834-2 certificaat
9001 logo 

Metaalbedrijf Baas BV  |  Bedrijvenpark twente 105 Almelo  |  Fax +31-546-577235  |  Tel +31-546-577300
Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de metaalunievoorwaarden van toepassing.
Privacyverklaring

Copyright Metaalbedrijf Baas BV 2013.
Website en teksten door YOUmla