Offerte aanvragen voor
CNC-freeswerk?

 • Upload uw werktekening
 • Vul uw gegevens in
 • U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte op maat
VRAAG OFFERTE AAN

Binnen 2 minuten
een offerte voor
CNC-freeswerk?

 • Upload uw CAD bestand
 • Vul de dikte, soort materiaal en aantallen in
 • Binnen twee minuten ontvangt u uw offerte
VRAAG OFFERTE AAN

CNC Frezen, speciaal voor enkelstuks en kleine series.

Onze CNC-freesmachine is een geautomatiseerde machine die met behulp van roterende bewegingen (en 3-assig frezen 1500x650x600mm XYZ), materiaal kan verwijderen. Onze CNC-freesmachine biedt een doeltreffende en efficiënte oplossing voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het frezen van aluminium, roestvrij staal, messing, andere metalen of kunststoffen, Baas Metaal biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Wij streven naar een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit!

Het proces van CNC-frezen

Frezen is een bewerking waarbij een speciaal snijwerktuig wordt ingezet om stukken materiaal van het oppervlak van het product weg te snijden. Dat gebeurt door middel van een soort horizontale boor, de frees, die met hoge draaisnelheden wordt aangebracht en onnodige stukken verwijdert.


De bewerking toont overeenkomsten met het alledaagse scheren. Tanden van het gereedschap worden voortdurend aangebracht op het oppervlak, en wanneer de frees beweegt worden kleine stukken ‘weggeschoren’.


Binnen het frezen wordt onderscheid gemaakt tussen twee belangrijke bewerkingen – het randfrezen en het vlakfrezen. De laatstgenoemde bewerking is de meest voorkomende, waarbij platte oppervlakken verspand worden. Baas Metaal beschikt over een ruim arsenaal aan diverse gereedschappen en biedt oplossingen binnen alle freesprocessen.

Volledig computergestuurd

De freesmachines zijn uiteraard computergestuurd en staan garant voor uiterst precieze resultaten, die gebolsterd worden door het brede scala aan freesgereedschappen waarover Baas Metaal beschikt. Het automatische wisselen zorgt daarnaast voor een verhoogde efficiëntie.
De bewerking vereist daarnaast weinig manuren. Voorafgaand aan het proces dienen alleen de benodigde tekeningen geüpload te worden in de machine. Daarna kan met één druk op de knop een complexe bewerking uitgevoerd worden, zoals het aanbrengen van gravures en holtes in metalen blokken.

Perfectie op maat gemaakt

Baas Metaal geldt als de belangrijkste metaalbewerker voor cliënten uit de bouw, medische industrie en de scheep- en luchtvaart. Al meer dan een kwart eeuw leveren wij producten op maat af, die meteen geïmplementeerd kunnen worden. Het maakt niet uit welke metaalsoort u aanlevert: het computergestuurde systeem zorgt altijd voor uitstekende kwaliteit.

VRAAG OFFERTE AAN

Wat mogen wij
voor u maken?

Wilt u meer informatie over CNC-draaien of een offerte aanvragen voor producten die u wilt laten produceren? Stel ons dan uw vraag of vraag een offerte aan.

Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op en helpen u graag verder.

0546 577 300  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Upload hier uw werktekeningen (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).
   Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@baas-metaal.nl
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring