Offerte aanvragen voor
cnc-draaien?

 • Upload uw werktekening
 • Vul uw gegevens in
 • U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte op maat
VRAAG EEN OFFERTE AAN

Binnen 2 minuten
een offerte voor
CNC-draaiwerk?

 • Upload uw CAD bestand
 • Vul de dikte, soort materiaal en aantallen in
 • Binnen twee minuten ontvangt u uw offerte
VRAAG EEN OFFERTE AAN

CNC Draaien, speciaal voor enkelstuks en kleine series.

CNC Draaien is een bewerkingsproces waarbij een niet-roterend snijgereedschap lineair beweegt terwijl het werkstuk draait en een perfecte snede in een cilindrische vorm veroorzaakt. Omdat het werkstuk met een hoog toerental draait, hoeft het snijgereedschap alleen recht op de X- en Z-as te bewegen.

Onze CNC-machines zijn volledig computergestuurd en hebben de mogelijkheid om de kop langs de X- en Z-as te bewegen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld groeven in metalen blokken of kegelvormige werkstukken te maken, Baas Metaal biedt het u allemaal. Een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, daar staan wij voor!

Complexe bewerkingen

Evenals bij CNC-frezen gaat het bij CNC-draaien om een geautomatiseerd proces waarbij vrijwel geen manuren noodzakelijk zijn. De gerobotiseerde machines bij Baas Metaal zijn uitgerust met speciaal ontwikkelde gereedschappen, die om de eigen X- en Z-as draaien maar niet roteren, waarmee de meest complexe profielen en groeven uitgevoerd kunnen worden. Daarbij maakt het niet uit welk soort metaal gebruikt wordt.
CNC-draaien leidt in vrijwel alle gevallen tot ingekorte productieprocessen, doordat de machines op ieder moment van de dag kunnen draaien.

Perfectie in CNC-draaien

CNC-draaien biedt uitkomst bij complexe vraagstukken, zoals het bewerken van meer massieve cilindervormige producten. Met een druk op de knop kunnen bijvoorbeeld kegels en inkepingen worden aangebracht.
De gebruikte volautomatische machines zijn groter dan bij het CNC-frezen, maar staan garant voor even hoge kwaliteit en precisie. Enkele producten die veelal door draaimachines van Baas Metaal bewerkt worden, zijn schroefassen, stuurbuizen, zuigerstangen en uiteraard cilinders.

VRAAG OFFERTE AAN

Wat mogen wij
voor u maken?

Wilt u meer informatie over cnc-draaien of een offerte aanvragen voor producten die u wilt laten cnc-draaien? Stel ons dan uw vraag of vraag een offerte aan.

Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op en helpen u graag verder.

0546 577 300  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Upload hier uw werktekeningen (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).
   Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@baas-metaal.nl
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring