Binnen 2 minuten
een offerte voor
zetwerk?

 • Upload uw CAD bestand
 • Vul de dikte, soort materiaal en aantallen in
 • Binnen twee minuten ontvangt u uw offerte
VRAAG OFFERTE AAN

Binnen 2 minuten
een offerte voor
zetwerk?

 • Upload uw CAD bestand
 • Vul de dikte, soort materiaal en aantallen in
 • Binnen twee minuten ontvangt u uw offerte
VRAAG OFFERTE AAN

Zetwerk

Baas metaal is al sinds 1987 een betrouwbare toeleverancier van zetwerk voor een duidelijke en scherpe prijs. We produceren zetwerk van staal, aluminium en RVS voor machinebouwers, voedingsindustrie en agro industrie. maar ook veel andere branches weten ons te vinden. Door onze ruime voorraad staal, aluminium en RVS en 7 kantbanken kunnen we snel leveren.

De 7 verschillende CNC kantbanken kunnen we inzetten voor grote seriematige producties, maar ook voor complexe enkelstuks. Door ons ruime assortiment Wila gereedschap en vakbekwaamheid van ons team zijn we in staat om de meeste zettingen, van klein tot groot, te verrichten, zowel in staal, roestvast staal en aluminium.

Zetwerk bestellen

Voor het bestellen van zetwerk is een 3D-tekening, met daarop alle maten en hoeken van het product, een vereiste. Baas Metaal BV denkt graag mee bij het kantproces en het bepalen van de parameters. Na de overhandiging wordt het product binnen enkele werkdagen opgeleverd.

Meer dan zetten alleen

Werknemers van Baas Metaal BV kunnen binnen profielen ook van waarde zijn bij las-, pons- en boorwerkzaamheden. Onze engineers adviseren daarnaast graag bij eventuele herzieningen van uw product, om de functionaliteit te behouden maar de complexiteit zo laag mogelijk te houden.

Machines zetwerk

Baas Metaal BV gebruikt Safan en Durma kantbanken, gepaard met Wila gereedschap. Daarmee wordt precisie gewaarborgd bij profielen tot 3500 mm breed met een maximumgewicht van 320 ton. Hydraulische klemmen zorgen voor een hoge doorloopsnelheid op de werkplaats.

Wat mogen wij
voor u maken?

Wilt u meer informatie over zetwerk of een offerte aanvragen voor producten die u wilt laten zetten? Stel ons dan uw vraag of vraag een offerte aan.

Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op en helpen u graag verder.

0546 577 300  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Upload hier uw werktekeningen (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).
   Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@baas-metaal.nl
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring