Voor wie staan we elke dag klaar

Baas Metaal in Almelo is al meer dan 30 jaar een betrouwbare en klantgericht metaalbedrijf voor o.a de klantspecifieke producten voor machine-, apparatenbouw, de agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie. Met geavanceerde apparatuur ontwerpen en bouwen wij snel en vakkundig hoogwaardige producten onze opdrachtgevers.

Machine- en apparatenbouw

Speciaal maatwerk is onze dagelijkse bezigheid. Met goed geschoold en gemotiveerd personeel staan wij garant voor een perfect product waarbij vakwerk centraal staat. Door de grote productkennis zijn wij in staat alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

BEKIJK ONZE TECHNIEKEN

Transport & automotive

Door de opkomst van schonere en vooral ook zuinigere motoren, wordt het steeds moeilijker om deze motoren voldoende of beter te laten presteren. De automotive heeft hier oplossingen voor gevonden, met als nadelig gevolg de hogere temperaturen en slijtage in de motor. Hierdoor ontstaat de noodzaak om de materialen aan het oppervlak te modificeren.

BEKIJK ONZE TECHNIEKEN

Mechatronica

Mechatronica is een aanpak bij het integraal en optimaal ontwerpen van een mechanisch systeem en het bijbehorende regelsysteem. Dit regelsysteem bestaat vaak uit een microcontroller of een embedded computer. De technieken ontwikkelen zich snel en worden steeds belangrijker in ons dagelijks leven. In de industrie, maar ook in de medische wereld, de zorgsector en op het gebied van veiligheid.

BEKIJK ONZE TECHNIEKEN

Hightech

Bent u op zoek naar een vakkundig metaalbewerkingsbedrijf? Neem dan contact op met de specialisten van Baas Metaal. Ons bedrijf is gespecialiseerd in metaalbewerking. Denk aan lassen, frezen, boren en walsen. Wanneer u ons inschakelt voor metaalbewerking, kunt u rekenen op een product van uitstekende kwaliteit dat zeer goed functioneert.

BEKIJK ONZE TECHNIEKEN

Medical

In de medische sector wordt er ook gebruik gemaakt van metalen in verschillende soorten, maatvoeringen en toleranties. Baas Metaal heeft alle mogelijkheden voor een totaalpakket van moderne en professionele metaalbewerkingen in eigen huis. Dat houdt de lijnen kort en de kwaliteit hoog.

BEKIJK ONZE TECHNIEKEN

Food

Wij zijn bekend met de regelgeving binnen de voedselveiligheid waardoor het volledige proces in goede handen is. Bij producten in de foodindustrie kan gedacht worden aan RVS werktafels en stellingen op maat, bordestrappen, koeltanks, RVS opslagtanks of andere producten voor bedrijfsinrichting of gereedschappen.

BEKIJK ONZE TECHNIEKEN

Agrarische sector

In de agrarische sector is Baas Metaal goed vertegenwoordigd. Wij fabriceren hoogwaardige onderdelen voor diverse tractoren van vooraanstaande merken. Een voorbeeld van een slijtvast onderdeel dat wij voor tractoren maken, zijn zelfsmerende lagerbussen. Ook voor duurzame draaidelen en assen voor injecteurs en bemesters bent u bij ons aan het juiste adres.

BEKIJK ONZE TECHNIEKEN