Offerte aanvragen voor
walsen?

 • Upload uw werktekening
 • Vul uw gegevens in
 • U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte op maat
VRAAG OFFERTE AAN

Binnen 2 minuten
een offerte voor
walsen?

 • Upload uw CAD bestand
 • Vul de dikte, soort materiaal en aantallen in
 • Binnen twee minuten ontvangt u uw offerte
VRAAG OFFERTE AAN

Walsen

Bij Baas Metaal maken we al meer dan dertig jaar gebruik van de meest geavanceerde walsmachines, waarmee uiterst voorzichtig vlakke materiële platen omgebogen kunnen worden tot een gewenste ronde structuur. Ook zeer klein plaatwerk met een gevoelige mate van elasticiteit wordt moeiteloos vervormd tot een cilindrische vorm.

Walsen en het buigmoment

Walsen wordt veelvuldig gebruikt om staal- en andere metaalsoorten blijvend te vervormen. De bewerking komt het beste tot zijn recht bij een gewenste ronde structuur.

Iedere plaat bevat een bepaald niveau van elasticiteit, die grotendeels afhankelijk is van de dikte van het materiaal. Door druk uit te oefenen op het product, en net zoveel kracht te gebruiken tot het buigmoment bereikt is, kan een nieuwe vorming gegeven worden aan het product.

Walsen valt in principe in dezelfde lijst bewerkingen als het zetten en kanten van materiaal, doordat platen uiterst precies gebogen kunnen worden.

Walsen met de hoogste kwaliteit

Al meer dan dertig jaar wordt bij Baas Metaal walswerk besteld. Ons bedrijf heeft naam gemaakt door onder meer professioneel om te gaan met lang, groot en klein walswerk van verschillende materialen. Er wordt ook vaak vóór het walswerk begint al een beroep gedaan op onze medewerkers, om oplossingen te bedenken voor eventuele vraagstukken.

VRAAG OFFERTE AAN

Wat mogen wij
voor u maken?

Wilt u meer informatie over walsen of een offerte aanvragen voor producten die u wilt laten walsen? Stel ons dan uw vraag of vraag een offerte aan.

Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op en helpen u graag verder.

0546 577 300  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Upload hier uw werktekeningen (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).
   Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@baas-metaal.nl
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring