• Halffabricaat of constructief onderdeel

    Van engineering tot afwerking

Constructiewerk

De constructiewerkzaamheden die Baas Metaal uitvoert bestaan meestal uit de productie van halffabricaten uit plaat of profiel maar ook geregeld komt het voor dat we constructieve onderdelen maken zoals machineframes, machinedelen, dakconstructie, trappen/bordessen en stellingen.

Het product kunnen we ook voor u afwerken bijvoorbeeld door het te stralen en vervolgens te verven. Ook thermisch verzinken en poedercoaten behoren ook tot de mogelijkheden. 

Baas metaal gaat verder dan alleen de productie, we kunnen u desgewenst de engineering uit handen nemen. Bovendien kunnen we afspreken dat als het product eenmaal gereed wij het op locatie monteren zodat u zelfs daar geen omkijken meer naar heeft.

Kwaliteit

Om de kwaliteit te garanderen werken we o.a met ons eigen interne kwaliteitsbeleid. Wij werken volgens de ISO 9001 norm. Daarnaast zorgt ook een hoge mate van betrokkenheid bij onze klanten voor de gewenste kwaliteit.

Constructiewerk bewerkingen

Constructiewerk bestaat uit het uitvoeren van uiteenlopende laswerkzaamheden en verspanende bewerkingen. Lasmethoden die we vaak toepassen zijn Tig lassen, Mig lassen en puntlassen. Verspanende bewerkingen die frequent voorkomen bij constructiewerk zijn boren, tappen, vloeiboren en zagen. Draai- en freeswerk besteden we uit aan daarin gespecialiseerde bedrijven.

Bekijk het vernieuwde Baas MetaalMetaalbedrijf Baas op Twitter

Metaalbedrijf Baas BV is aangesloten bij:

NEVAT


Beroepsonderwijs Bedrijfsleven


logo-metaalunie

Federatie metaalplaat

Onze certificaten

1090-1 logo
3834-2 certificaat
9001 logo 

Metaalbedrijf Baas BV  |  Bedrijvenpark twente 105 Almelo  |  Fax +31-546-577235  |  Tel +31-546-577300
Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de metaalunievoorwaarden van toepassing.
Privacyverklaring

Copyright Metaalbedrijf Baas BV 2013.
Website en teksten door YOUmla